Mekkekveld landevei

I dag så var det første kurs i en rekke av 3 hos Intersport, vi var 5stk som var med på dette kurset som denne kvelden omhandlet landevei.

Mike ønsker velkommen, og går igjennom kveldes temaer og åpner for spørsmål/svar

Vi var igjennom temaer som: Gir justering, Bremser, Vask og renhold, Kjedebytte (lengdejustering), og masse spørsmål/svar

Torsdag 3/3 så går det et nytt kurs, men denne gangen så er det terrengsykkel som er i fokus. Kursene er gratis for klubbens medlemmer, men det er påmelding på klubbens Facebook-sider. Maks 8 deltagere, kurset er begrenset til dette antallet for da får alle “skrudd litt” og stilt spørsmål man måtte lure på. Husk å meld deg av kurset om du finner ut at du ikke kan møte, slik at andre kan få sjansen (det er folk på “venteliste” nå). På Facebook så må man selv følge med på at om man har fått plass eller ikke, trykker man “skal” og antallet er 8 eller mindre har man plass. Oppmøte er kl 20 hos Intersport

Demonstrasjon av bytte av gir wire

Det fine her er at hvis man har en sykkel som skulle ha hatt litt vedlikehold, så kan man ta med sin egen sykkel så kan det være at det er nettopp din sykkel som blir brukt til demonstrasjon og får litt vedlikehold underveis i kurset. Maks 4 sykler pr kveld, si gjerne ifra på facebook om du tar med sykkel.

Diagnostisering av trøbbel med gir

Det siste kurset i denne omgang går 10/3, og er myntet på helt ferske syklister og foreldre til barn som sykler i klubben vår. Og vil være et “nybegynner kurs”

Tusen takk til Mike og Intersport for disse kursene.

Del:
Skroll til toppen