Landeveisgruppa

Landeveisgruppa i Eidsvoll Sykkelklubb prøver å dekke alle ønsker og behov til de som liker å sykle på landeveis-sykkel. Vi er en inkluderende klubb og vi har plass til alle. Vi har sterke tradisjoner i klubben knyttet til Den Store Styrkeprøven (DSSP) med grupper som stiller på distansene Lillehammer og Trondheim. Landeveisgruppa i ESK har mange aktive hver sesong, men vi har plass til flere. Møt opp på våre fellestreninger som starter ute hvert år rundt 1. april eller ta kontakt med oss om du har noen spørsmål.
Stein Breivig
Oppmann Landevegsgruppa

treningstider

Vi starter med en «langtur» søndag 28.03.2021 kl 10:00.

Utover dette vil treningene være tirsdager og torsdager kl 18:00 til ca 20:00 med oppmøte Posten Råholt

Søndager vil det være langturer i varierte traseer med utgangspunkt i 4 timer. Oppmøte vil være i første omgang kl 10.00 Posten Råholt. 

Du finner treningsplanene for gruppene under. 

Har du lyst til å være med og kun trene er selvfølgelig dette lov, det er bare å møte opp. 

Oppdatert info mai 2021: Da Styrkeprøven er avlyst i 2021 vil oppsatt treningsplan for  landeveisgruppene utgå. Det vil istedenfor bli annonsert på de enkelte Facebookgruppene treninger og fellesturer med tidspunkt og oppmøtested. Eidsvoll sykkelklubb håper då mange som mulig blir med på treninger og fellesturer.

Treningsplan for gruppene

Treningsplaner Trondheim - Oslo

Her finner du treningsplan for 16 timer’n

Her finner du treningsplan for 19 timer

Treninsplaner Lillehammer - Oslo

Her finner du treningsplan for 5 timer +

Her finner du treningsplan for 6 timer +

Landeveisgruppene

Eidsvoll Sykkelklubb skal være en klubb som satser bredt innen landeveg og i år som før så sykler vi med Den Store Styrkeprøven (DSSP) som avslutning på Landevegs-sesongen. Trondheim-Oslo distansen har vi lang tradisjon med å sykle og det skal vi også gjøre i 2021. Videre så har distansen Lillehammer-Oslo etter hvert blitt mer og mer populær og 2021 er ikke noe unntak.
 
Selv om gruppene våre har navn som knytter de til ulike tidsmål på Trondheim eller Lillehammer er det plass til absolutt alle som ønsker å sykle landeveg selv uten DSSP som målsetning, både på Trondheim og Lillehammer gruppene er det fullt mulig å være med kun for å trene.
 
Dette er våre grupper for sesongen 2020

Trondheim - Oslo

ESK 16 timers Trondheim DSSP 2021

For 2021 har denne gruppa som målsetting å sykle de 540 kilometerne fra Trondheim til Oslo på 16 timers-tallet. Det betyr at gjennomsnittsfarten skal ligge på 32-33 km/t. Dette er noe vi har erfaring med fra tidligere år, og vet at er innen rekkevidde med tilstrekkelig antall treningstimer i forkant. Hvis du skal være med her, bør du ha et visst treningsgrunnlag gjennom vinteren og du bør prioritere oppmøte på alle fellestreninger i oppkjøringsperioden. Vi sykler aktiv rulle fra Trondheim til Oslo, så dette trener vi mye på gjennom våren. Det kan være aktuelt for oss å samarbeide med andre klubber som har ryttere med omtrent samme tidsmål som oss på distansen. Vil du vite mer om denne gruppa kan du ta kontakt med Britt Tømte Lund eller Anne-Berit Sandaune. Vi gleder oss til å se mange nye og gamle ryttere på trening!

ESK 18/20-20+ timers gruppene DSSP 2021.

Disse gruppene og hva som blir endelige tidsmål er ikke fastsatt men at det blir flere grupper med ulike målsetninger er det ingen tvil om. Her er det aktivitet og har du spørsmål om disse gruppene er det bare ta fatt i Kjell Vidar Sigvartsen, Trond Hoberg eller Tor Olav Trefjord. I disse gruppene her kan du fint være med selv om du ikke ønsker å delta i ritt

Lillehammer - Oslo

ESK 6/6+ timers gruppa DSSP 2021

Dette er en av Lillehammer gruppene og denne gruppa kan du også være med i om du kun har lyst å trene uten tanke på ritt. Denne gruppa har som tidsmål 6 timer fra Lillehammer og blir vi mange nok så lager vi en gruppe 2 som har mål på 6.30. er du nysgjerrig her så tar du kontakt med Tom Alfred Lindstad, Andre Skavhaug eller Tor Knutsen

ESK 5.30 timers gruppa
DSSP 2021

Denne gruppa satser på å kjøre raskt fra Lillehammer . Denne gruppa satser på å kjøre med en snittfart på 36-38 på DSSP så må man være godt trent skal man være med her. mer info kommer utover vinteren. Kontaktpersoner i denne gruppa er Iren Lindstad, Nina Richmond og Jon Petter Sætre

Ønsker du mer info

Ta kontakt med oss ved å trykke på knappen under

Del:
Rull til toppen