Sponsorer og Samarbeidspartnere

Vi ønsker å takke våre Sponsorer og Samarbeidspartnere for god støtte både økonomisk og gjennom gode rabattavtaler.
Thomas Hauglund
Leder

Samarbeidspartnere

Jump Fitness:

 • Ved 6. måneders faktura vil beløpet være 1920 kroner.
 • Medlemskapet kan fornyes ved utgangen av hver fakturaperiode.
 • Tilbyr våre medlemmer 320 kroner per måned ved fakturering 3. eller 6. måneder på forskud 
 • Ved 3. måneders faktura vil beløpet være 960 kroner.

Intersport Eidsvoll

 • 15% på alt i butikken (Gjelder ikke el-sykler og elektronikk)
 • Prioritert sykkelverksted for våre medlemmer
 • 30% på sykkelverksted og 20% på deler
 

MOVA Eidsvoll og Letohallen:

 
 • Medlemspris voksen: 480,- kr mnd
 • Medlemspris ungdom (13-15år): 280 kr mnd
 

Ditt Ekstralager AS

 ESK har inngått ny samarbeidsavtale med Ditt Ekstralager AS (DE).
  • Alle betalende medlemmer av ESK får 20% rabatt på leie av lager.
  • Hvis man betaler forskudd for lager, vil man kunne få ytterligere rabatter, dette avtales direkte mellom ESK medlem og DE

Sponsorer

Indstriporter AS

Industriporter AS leverer og monterer et bredt utvalg av portløsninger, lastesystemer, rullegitter, branndører, branngardiner og garasjeporter.

Eidsvoll Handelspark

Eidsvoll Handelspark er Romerikes nye handelsted for alt du trenger til hus og hjem. Her finner du byggevarer, hageutstyr, møbler, interiør og mye mer

Ole M. Almeli AS

Ole Martin Almeli startet selskapet som et deltidsprosjekt som 18-åring i 1980, og det utviklet seg raskt fra et lite enkeltmannsforetak til et heltids, profesjonellt firma med flere ansatte. Det første store prosjektet var grunnarbeidene til det som i dag er Feiringklinikken, LHLs hjertesykehus i hjembygda Feiring i Akershus i 1981, selskapets første millionkontrakt. Du kan lese om flere prosjekter vi jobber med og har ferdigstilt her.

Renta Norge

EN AV ØSTLANDETS STØRSTE UTLEIESELSKAP Utleiesenteret AS ble startet i 1991, vi holder til sentralt på Dalen Næringspark i Drammen og i Kongsberg er vi og finne vis a vis Biltilsynet på Gomsrud. Høydespesialisten AS ble startet i 1997, og er lett tilgjengelig mellom Ring 3 og Øste Aker vei, Pers Vei 34 i Oslo. Akershus Utleie AS ble startet i 2004, og vi holder til på Grasmogrenda Industriområde, Majorvegen 19 på Gardermoen. I desember 2016 kjøpte investorene Rune Isachsen og Terje Stykket 51 % av aksjene i de tre utleieselskapene. Samlet har vi nå over 100 ansatte og en omsetning på over 300 millioner kroner. Samlet har vi over 900 lifter og 200 anleggsmaskiner å tilby. Utover dette, en mengde annet utstyr for anleggsbransjen. Har vi ikke på lager det du trenger, ja da gjør vi vårt ytterste for å prøve å skaffe det!
Renta kjøpte utleiesenteret mars 2022, mer info kommer

Del:
Skroll til toppen