1814-Rittet 2022

1814 Rittet 10. August 2024

Velkommen til sykkelritt i Eidsvoll

Eidsvoll sykkelklubb ønsker velkommen til grunnlovsbygda Eidsvoll og 1814-Rittet Lørdag 10.August 2024. Vi har gledet oss til enda en gang arrangere et sykkelritt i Eidsvoll. 
Påmelding fram til kl: 10 :00 på rittdagen.

Vi er igjen seeding til SykkelBirken påmelding her

 

 
 Løype / Ritt Lengde
 1814-Rittet og 1814-Rittet Gravel62 km 
 1814-Rittet Trim 29 km
1814 Rittet Junior4-9 km

Ritt-traseen: Rittet starter på Eidsvoll verk skistadion, og følger grustrassen til skiløypa i 3 km før man kommer ut på Østra hurdalsveg (asfalt) i 1,5 km. Man tar videre av på Djupdalsvegen (grus/skogsbilvei). Etter ca 8 km kommer rittets eneste stiparti., før det forsetter på grus/skogsbilveier helt til Minnåsvegen (asfalt) som man både skal opp fra Hurdalssiden og fra Minnesundsiden. Det er en trase’ som har flere lange stigninger, men også lange/bratte nedoverbakker som innbyr til fart. Traseen er generelt i god stand og lite påvirket av været. Vi kjører igjennom trassen både på sykkel og bil flere ganger siste uka, og vil opplyse før start om det er spesielle områder dere må være kjent med.

Link til både kort og lang rittrase og høydeprofil finner du lengre ned her.

Turritt: 1814-Rittet er et turritt, og foregår delvis på vei med annen trafikk eller det kan være andre myke trafikanter, og har utarbeidet en plan for stasjonære vakter (som kan dirigere/stoppe annen trafikk) og rene løypevakter som viser vei. Vi skal gjøre vårt beste for at deltagerne skal kunne kjøre fort, men vi presiserer at rittet er ihht Norges Cycleforbund klassifisering et turritt. Turritt skal være et tilbud til breddeidretten, og vegtrafikklovens bestemmelser skal overholdes av alle deltagere.  Vi har i samråd med Politiet ikke søkt om unntak fra vegtrafikkloven på noe tidspunkt.

 Det kan forekomme beitende dyr i trassen.

1814-Rittet Junior foregår på en lukket rundløype.

Det kan forekomme beitende dyr i trassen.

Hvordan kommer du til Eidsvoll:

Adresse:  Skistuavegen 1, 2074 Eidsvoll.

 

Fra nord – E6 sørover – Ved passering Eidsvolltunellen og avkjøring til Eidsvoll, kjør av ved avkjøring 55 merket til Nebbenes Kro og Hurdal. Kjør til høyre i rundkjøringen mot Hurdal. Følg anvisning fra vakter for parkering

Fra sør – E6 nordover – Ved passering avkjøring Råholt, kjør av ved avkjøring 55 merket Nebbenes kro og Hurdal. Følg anvisning fra vakter for parkering

Startnummer/sekretariat: Sekretariat setter vi opp inne på arenaområdet hvor du får utlevert ditt startnummer. Ditt startnummer finner du på EQ Timing eller på SMS.

Hver av startpuljene er på 50 deltagere. Oppdatert puljeoversikt og starttid finnes i sekretariatet.  Se kart for plassering av sekretariat.

Sekretariat/utdeling av startnummer skjer i tidsrommet: Lørdag: 10. August kl: 09.00-11.00

 

Avfall: 

Det er selvsagt forbudt å kaste søppel i løypa!
Ved drikke/matstasjonen kan du kaste det søppel du ønsker kvitte deg med.

Sanitet er utplassert ved start/mål samt i krysset Byrudberget/Minnåsen, og bak siste startende på ATV. Har du, eller noen du passerer på veien, behov for assistanse – si ifra til våre funksjonærer.

Ved alvorlig ulykke ring 113!

Tidtaking skjer av EQ Timing.  Det vil være en mellomtid på Hermods plass etter ca. 31 km.

Resultatlister finner man i etterkant på EQ Timing.

Velkommen til Eidsvoll !

Med sportslig hilsen

Gjertrud Ødegård

Ritteleder
E-Post: nestleder@eidsvollsk.no

Bilder 2021 finner dere her: Bilder 

 

Info om Rittene

Trykk på aktuell fane under

1814-Rittet 62 km

Traseen for kort og lang løype er uendret fra tidligere år. Det er en trase’ som har flere lange stigninger, men også lange/bratte nedoverbakker som innbyr til fart. Traseen er generelt i god stand og lite påvirket av været. Vi kjører igjennom trassen både på sykkel og bil flere ganger siste uka, og vil opplyse før start om det er spesielle områder dere må være kjent med.

Se løpeprofil her

1814-Rittet 29 km

Traseen for kort og lang løype er uendret fra tidligere år. Det er en trase’ som har flere lange stigninger, men også lange/bratte nedoverbakker som innbyr til fart. Traseen er generelt i god stand og lite påvirket av været. Vi kjører igjennom trassen både på sykkel og bil flere ganger siste uka, og vil opplyse før start om det er spesielle områder dere må være kjent med.

Se løype profilen her

1814-Rittet JUNIOR

1814-Junior. Rittet er helt nytt hos Eidsvoll Sykkelklubb i 2021. Vi viser med dette at vi ønsker å satse på barn og undgdom. Rittet vil være i aldersklassen 6-16 år og være et rundbaneritt på asfalt/grus og lette stier i området rundt terrengparken vår på Eidsvoll verk. 

Rittet vil arrangeres som et aktivt ritt for B&U.

Rittet vil gå i ulike løyper i forhold til alder. Kort løype for aldersgruppen 6-10 år (3,9km), 11-12 år mellomlang løype (5,3km) og lang løype (8.7km) for 13-16 år

Påmelding og priser

1814 - Rittet 62 km

Salg fram til 1/7-2024
699,00 499,00/
  • Seeding Birken
  • Drikkestasjon

1814 - Rittet 29 km

Salg fram til 1/7-2024
349,- 249,-
  • Kort fin runde

1814 - Rittet JUNIOR

Salg fram til 10/8-2024
100-
  • Alder 10 - 16 år
  • Løype 4 - 9 km
  • Mulig for barn under 10 år uten tidtakning.
Del:
Skroll til toppen