Mekkekvelder, infomøte(r) landevei og prøving av klær

Uke 9 er uken hvor alt skjer:-)

Tirsdag 1/3 fra kl 20 er det mekkekveld for landevei på Intersport (På Amfi Råholt), kurset er gratis og er myntet på syklister som kan litt “enkel mekking” fra før. Det er fortsatt ledige plasser, og påmelding gjøres her (maks 8stk): Påmeldig 

Onsdag 2/3 mellom kl17-19 er det prøvekveld på nye drakter på Leto, rett etterpå så er det felles infomøte for landeveisgruppene og deretter info for hver av gruppene.

Torsdag 3/3 fra kl 20 er det mekkekveld for Terreng på Intersport (På Amfi Råholt), kurset er gratis og er myntet på syklister som kan litt “enkel mekking” fra før. Det er fortsatt ledige plasser, og påmelding gjøres her (maks 8stk): Påmeldig

 

Kan også nevne at i uke 10, så er det mekkekveld for nybegynnere den 10/3 på Intersport (På Amfi Råholt), kurset er gratis. Det er fortsatt ledige plasser, og påmelding gjøres her (maks 8stk):Påmeldig

Håper flest mulig blir med på disse arrangementene

Del:
Skroll til toppen