Vi starter opp igjen med treningstilbud

Vi starter nå forsiktig opp igjen med treningstilbud til våre medlemmer. Tilbudet vil være tilpasset de krav og råd som myndighetene og forbund gir.  For eksempel maks 20stk på trening (inkludert ansvarlige) og minst 1m i mellom deltagere.

Det vil derfor være krav om påmelding til treningene, dette gjøres igjennom klubbens facebook sider slik at vi har oversikt over alle som kommer. Det vil alltid være minst 1 ansvarlig fra klubben på treningene, som har ansvaret for at regler overholdes.
Trenings tilbudet vil være begrenset i en periode fremover, dette for at vi skal overholde kravene som vi har fått og ha kontroll. Men vi håper at så mange som mulig (innenfor de begrensninger vi har nå) blir med på treninger fremover på de gruppene som starter forsiktig opp. Følg med på facebook gruppene våre for påmelding om mer info om hvilke grupper som starter opp nå.
Klubben har gjort noen utbedringer i Eidsvoll terrengsykkelpark denne våren, og skal gjøre ytterligere forbedringer før sommeren. Så vi anbefaler alle varmt å ta en tur dit for å sjekke forholdene og teste formen.
Del:
Skroll til toppen