Treningstilbud fremover

Vi er nå for fullt i gang igjen med organisert trening, og her er en liten beskrivelse av tilbudet vi har for øyeblikket. Tilbudet er litt preget av at vi er i en «korona sesong», som gjør at det er litt justeringer i forhold til det vi er vant med i ESK.

Sykkel for alle:

I skrivende stund så har vi akkurat satt ny rekord på oppmøte for «sykkel for alle» gruppen (27stk! bildet er fra turen), dette tilbudet har virkelig slått an og bygd videre på den fine starten i fjor høst. Siden i fjor så har vi byttet dag på dette tilbudet, slik at det harmonerer bedre med øvrige grupper. Dette er et tilbud som skal passe for alle.

Terreng:

Terreng har slitt litt med oppslutningen hittil i år, trenden har vært der de siste årene da det stadig har blitt færre og færre på disse treningene. Så vi prøver å justere tilbudet litt i nå frem mot august, for å se om det blir noe bedre oppslutning utover. Terreng vil derfor dele seg i to grupper tirsdager og søndager, den vanlige terrenggruppen er for de som ønsker større utfordringer innenfor terrengsykling og som sykler mye ritt i løpet og hevder seg innenfor sine grupper. Den nye terrenggruppen vil være for de som synes terrengsykling er gøy, men kanskje synes det er litt for høyt nivå på den vanlige terrenggruppen, og de som ønsker å komme i bedre form og som kanskje har som mål å sykle «birken» e.l med en målsetning om å ikke bare fullføre men å fullføre uten å føle at man har «død» når man er i mål. Torsdagstreninger er foreløpig satt på vent, men vi håper å komme i gang igjen med dette etter sommeren.

Landevei:

Landevei har også begynt sine fellestreninger, her justeres tilbudet fortløpende og flere av gruppene trener sammen da man merker at «korona restriksjonene» har satt sitt preg på oppmøte da det her har vært strengere krav til det å sykle i felt og rulletrening.

Treningene og oppmøtesteder blir annonsert på de aktuelle Facebook gruppene fortløpende hvis de avviker fra det som står under.

Aktuelle treningstider:

 • Terreng (Espen Sandvold leder gruppe 1 og Thomas Hauglund leder gruppe 2)
  • Tirsdager kl 18-20, oppmøte ved Posten på Råholt
  • Torsdager kl 18-20, oppmøte ved Posten på Råholt (starter opp etter sommeren)
  • Søndager, Langtur 2-5t. Tid og sted annonseres på Facebook for begge grupper
  • Oppmann terreng og gruppe 1: Espen Sandvold og Vara: Anne Berit Sandaune
 • Landevei
  • Tirsdag og torsdag kl 18-20
  • Søndager i 9-10tia, 4-5t langtur
  • Oppmøte ved Posten på Råholt, alternativt ved Prix i Sundet (følg med på annonsering på Facebook)
  • Oppmann: Stein Rikard Breivig og Vara: Andrè Skavhaug
 • Sykkel for alle
  • Onsdager kl 18-20, oppmøte ved Posten på Råholt
  • Kontaktpersoner: Thomas Hauglund og Tom-Alfred Lindstad
 • Barn og Ungdom
  • Mandager og onsdager kl 18-20
  • Oppmann: Per Otto Kolsvik

Spørsmål om treningstilbudet kan rettes til aktuelle oppmenn eller kontaktpersoner

Del:
Skroll til toppen