Eidsvoll Sykkelklubb inngår avtale om levering av varer for ODA

Den nye oppmann for landeveisgruppene, Jo Engebretsen, er skuffet over nivået i Eidsvoll sykkelklubb og tar drastiske virkemidler i bruk for å få spesielt Trondheimsgruppa i form etter det som ser ut som en slapp vinter. Særlig med tanke på målsetting om rekordforsøk på distansen Trondheim-Oslo.

På vegne av sykkelklubben har Jo derfor inngått en avtale med ODA om utlevering av matvarer i hele Eidsvoll, og ja det skal skje på sykkel. Alle oppdragene skal utføres som intervalløkter med start fra Hammerås. Det skal ikke ta lengre enn 10 minutter uansett hvor i Eidsvoll du bor hver tirsdag og torsdag mellom 18 og 20. Om du ønsker å slutte deg til dette kan du sende en e-post til post@eidsvollsk.no

Jo og Michelle

Jo er en dreven idrettsmann som har mange erfaringer fra en lang karriere på sykkelsete, han vendte tilbake til Eidsvoll Sykkelklubb igjen etter å ha satset flere år med Rye Expressen (hvor han også var kaptein). Jo vet hva som skal til for å lykkes, og er ikke redd for å iverksette utradisjonelle treningsmetoder for å nå gruppens målsetning. -Vi er veldig glade for å ha Jo og Michelle tilbake i klubben vår, sier leder Thomas Hauglund, og ønsker det utradisjonelle tiltaket velkommen og ikke minst med tanke på hvor miljøvennlig et slikt tilbud vil bli. Siden dette er en “vinn vinn” situasjon for våre ryttere, vil det ikke bli lagt noe prispåslag på dette tilbudet for kunder av ODA som ønsker denne “grønne” leveringsmetoden av varer.

Del:
Skroll til toppen