Julehilsen

Året 2021 ble nok et “annerledes” år, med en ekstra påminnelse av koronaens påvirkning nå i det siste med nye strenge innstramminger. Men vi fikk gjennomført mye allikevel i 2021!.
For de voksne så var det tydelig at i år så sto landevei i fokus, og for mange så var det Randsfjorden rundt som ble det store målet siden styrkeprøven ble avlyst. Gledelig å se så mange i gult på startstreken i et ritt igjen, ESK var godt representert både som egne lag og som blandet lag med andre klubber. For egen del så var dette en ny erfaring, etter flere år med kun terreng, det å sykle på et lag og kjenne lagfølelsen av at alle på laget jobber for hverandre gav mersmak!😀
1814-rittet ble det største arrangementet vi gjennomført i egen regi i år, rittet ble en suksess. Og vi fikk et deltager antall som var på høyde med årene før pandemien. Heldige med været var vi, og utfra tilbakemeldinger vi har fått så virker det som deltagerne var fornøyde også. Tour of Norway for kids var også på besøk, og vi arrangerte et ritt i Mjøscup
For barn og ungdom så fortsatte utviklingen i år, og vi ser at gruppene vokser. Det er moro å se og høre gleden blant barna på treninger, selv om været ikke alltid spiller på lag. I år gjennomførte vi også et eget barn og ungdomsritt i tilknytning til 1814-rittet, ut ifra tilbakemeldingene vi fikk så var dette noe som falt i smak. Flesteparten av barn og ungdommer vi har nå driver med terreng, men vi har også noen som har holdt på med landevei og det er moro å se at disse hevder godt i konkurranser.
I takt med at barn og ungdomsgruppene vokser, så vokser også klubben. Vi er nå 321 medlemmer, noe som er en økning siden samme tid i fjor. Parallelt med økningen i medlemmer, så faller også snittalderen. Dette lover godt for fremtiden.
Mot slutten av året så fikk vi også en Norgesmester, Kristian Myhrer ble mester innenfor sprint og 3000m forfølgelse i banesykling. Råsterk prestasjon.
Styret jobber nå med planer for sesongen 2022, og fornyelse av draktsponsorer. Vi kommer tilbake med mer informasjon rundt dette når alt er på plass.
Ønsker alle medlemmer og sponsorer/samarbeidspartnere en riktig god jul, og et godt nytt år.
 
Thomas Hauglund
Leder Eidsvoll Sykkelklubb
Del:
Skroll til toppen