Infomøte 24.11.2021

Kvelden den 24.11 ble det avhold et infomøte i klubben.

Det var godt å kunne avholde noe felles og fysisk igjen, og ekstra gledelig var det å se at så mange tok turen.

Tema for kvelden var litt tilbakeblikk på 2021, og litt fremtidstanker for 2022. Veldig mye positivt på gang i klubben, og det er moro å kunne fortelle at vi er klubb i vekst (særlig blant barn og unge). Kai Lexberg holdt et godt innlegg om arbeidet som ligger bak suksessen med juniorlandslaget og trening generelt. Kai har også laget et treningsopplegg for oss, som man kan benytte hele eller deler av i løpet av vinteren (ligger under fanen til landevei på våre nettsider).

Intersport (Per Inge, Kyrre og Mike) var også på besøk og fortalte om sin storsatsning på sykkel, og særlig verksteddelen med Michael Cook i spissen. Klubbmedlemmer har klubbfordeler hos Intersport, sjekk våre nettsider for detaljer.

Presentasjonen som ble gitt fra klubben på møte under bildet.

Vi skal forsøke å legge ut mer etter hvert.

Powered By EmbedPress

Del:
Skroll til toppen