Jul og nyttårshilsen fra styret

Året 2020 har vært et meget spesielt år, mye negativt kunne vært skrevet om koronaåret som snart er over. Men vi velger heller å fokusere på det som har vært bra, slik at vi drar med oss litt positivitet inn i det nye året som forhåpentligvis blir et mer normalt år med fokus på trening, ritt og sosial omgang istedenfor om å holde “meteren”, antibac, og sosialdistansering.

Året 2020 var året hvor vi kunne fokusere på andre satsningsområder, hvor vi hadde et kjempestort potensial, men tidligere ikke hadde hatt resurser, i form av tid og anledning til å nedlegge nødvendig innsats til å lykkes. Vi satte derfor skikkelig inn støtet på lavterskel tilbudet “sykkel for alle” denne sesongen (så snart koronarestriksjonene åpnet for noe sykling), her har kunnet vi bygge videre på fundamentet som fjorårets styre hadde bygd og ta det videre til nye høyder. I år har vi hatt en kjempefin utvikling på denne gruppen, og har vært oppe i et jevnt to-sifferet antall på treninger på onsdagene denne sesongen. Veldig mange av de som har møtt fast på treningene har også meldt seg inn som medlemmer denne sesongen, og det er vi veldig glade for. Noen har sågar tatt steget videre og blitt med andre grupper i ESK på treninger også, og blitt skikkelig bitt av sykkelbasillen!
 
Denne dagen var det ca 35stk på tur med “sykkel for alle”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

På høsten tok vi steget ytterligere og dro i gang en barn og ungdomssatsning på terrengsykling, ikke i vår villeste fantasi hadde vi trodd det skulle bli den suksessen det ble. Vi var forsiktige optimister til oppstarten 16/9, og håpet på at det iallfall skulle komme rundt 10 unger. På forhånd hadde vi ordnet noen “goodibags” og bananer til utdeling til ungene, her måtte vi raskt improvisere da det møtte over 30 unger til første treningen. Da var det bare å hive seg i bilen og reise på Coop og ordne flere bananer, og Intersport var sporty og stilte med flere goodibags. Antallet unger holdt seg igjennom hele høsten, og frem til avslutningen i november, vi fikk også avholdt et foreldremøte på Leto som også bærer håp om nye medlemmer blant foreldrene til alle barna som har kommet inn i klubben. 

 Vi har også startet en Terreng 2 gruppe, denne er for å minske gapet mellom “sykkel for alle” og terreng. Dette startet vi med når det ble åpnet for trening i sommer, og også her var det mange som kjente sin besøkelsestid og møtte på trening. Dette kommer vi til å fortsette med i sesongen 2021.

 Vi håper sesongen 2021 blir en mer normal sesong for våre syklister, det er ikke noe gøy for et styre i en aktiv sykkelklubb å annonsere at all trening er innstilt på ubestemt tid slik vi måtte gjøre i våres. Dette traff landeveisgruppene hardt, da det ikke ble åpning for trening for disse gruppene før selve landeveissesongen var over for de fleste.
 
Som tidligere nevnt så ble året 2020 året hvor vi kunne sette inn støtet på andre områder.
Et av disse områdene vi har jobbet med denne høsten er våre nettsider, så årets julegave fra styret til medlemmene er en helt ny hjemmeside for Eidsvoll Sykkelklubb!

Dette er en mer moderne og friskere nettside, som også er integrert med klubbens grupper på Facebook og Instagram. Her har vi også laget oversikt over alle medlemstilbud som gjelder for klubbens medlemmer, og noen tilbud som er nye fra 01.01.2021.

 

 
Styret i Eidsvoll Sykkelklubb ønsker alle våre medlemmer, sponsorer og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nytt år
Del:
Skroll til toppen