Fantastisk suksess!

Terrengsykling barn og ungdom, en fantastisk suksess

Gjennomføring av høstens trening for barn og ungdom har vært suksess, det er det ingen tvil om. Og ESK er strålende fornøyd med deltagelse på alle treningene. Det ble en verdig avslutting med +30 barn på plass. Samtidig avholdt vi Foreldremøte på Letohallen(iht gjeldende smittevernregler) og hadde samling etterpå i Terrengsykkelparken hvor barn & voksne fikk pølser og brus + også utdeling av medaljer til alle barna.

Under høstens treninger har det vært +30 barn på hver trening med unntak av høstferien som hadde noe lavere oppmøte. Vi måtte også avlyse en av treningene som følge av snøfall. Været har vært skiftende og på flere av treningene har vi hatt regnvær, men barna & ungdommene har hatt det supert. Tilbakemeldinger har vært utelukkende positive fra både barna og de voksne.

Så nå gleder vi oss til neste år og ser frem til å møte dere på oppstart i mars/april.

Vil også på vegne av Eidsvoll Sykkelklubb rette en STOR takk til alle medlemmer som har bidratt, uten dere hadde vi ikke kunne gjennomført dette. TUSEN TUSEN

TAKK.

For Eidsvoll Sykkelklubb
Tom Alfred Lindstad
Sportslig leder/Nestleder

 

  • Foreldremøte, presentasjon HER
  • Noen bilder fra treningene   HER
Del:
Skroll til toppen