Tone-Mette ble tatt ut for å representere Region Øst

Tone-Mette ble tatt ut for å representere Region Øst  under Morgendagens helter i Narvik  i august 2019

Litt om Tone-Mette
Hun ble 18 år nå i august, og skal avslutte sitt tredje år på NTG i Lillehammer på Sykkellinja. Startet på Håndballinja, noe hun har spilt siden hun var liten, men med mye avbrekk på grunn av skader prøvde hun seg litt på sykkel i fjor høst som en alternativ treningsform. Sykling fungerte, hun klarte å trene uten å ha det vondt! Med foreldre som selv er og har vært aktiv i Eidsvoll Sykkelklubb i mange år, var ikke veien verken lang eller vanskelig til sykkelmiljøet. Hun ble varmt tatt i mot av sykkelgruppa på NTG og hadde mange treningsøkter sammen med dem på nyåret . Pappa Jan Åge bistod også med å sette opp opplegg, og det ble flere og flere sykkelturer da våren meldte seg. 1. mai deltok hun for første gang i et sykkelritt. Da kjørte hun Enebakk Rundt sammen med ESK sitt Trondheimslag ESK16 og gjorde en veldig god figur. Hun kjørte inn  med gruppa på 2:14.33.
Tone-Mette deltok også sammen med Eidsvoll Sykkelklubb sitt Express lag på Styrkeprøven fra  Lillehammer til Oslo (190 km) og fullførte på tiden 5:08:10.
Helgen i Narvik er en samling med 17 og 18 åringer. Sykkeltalenter som er spesielt plukket ut fra Norge og flere land i Europa. Tone-Mette representerer Eidsvoll Sykkelklubb og Region Øst. Hovedmålet med helga var sykkelrittet som ble arrangert i forbindelse med Arctic Race of Norway, men det var også satt opp foredrag og blant annet en treningstur med Gunn-Rita Dale Flesjå. Tor Hushovd er frontfigur for Morgendagens Helter, så det blir flere stjernemøter.
Arctic Morgendagens Helte-Rittet gikk på søndag, og der fikk unge sykkeltalenter muligheten til å konkurrere i et internasjonalt juniorritt med samme standard som proffrittet. Rittet med jentene startet kl09:30 og de var gjennom 58,5km (6,5km x 9 runder)
Del:
Skroll til toppen