Vintersykling sesongen 2019/20

ESK Vintersykling med oppstart i November, hver søndag kl 1000 fra Råholthallen

Vi setter i gang med Vintersykling fra og med første søndag i November men oppmøte på Råholthallen kl 1000. Dette blir et tilbud for alle og det blir 2 grupper slik at vi kan få med alle. Gruppe 1 skal sykle rolig og Gruppe 2 skal sykle enda roligere så her er det mulig for alle å være med.
Tilbudet skal og vil vare frem til vårsesongen kommer til neste år (2020) kun avbrutt ved høytiden mm.
Endringer og generell info deles på Facebook, men legges også her fortløpende om det skulle komme noe uforutsette hendelser.
Syklingen blir variert og ønsker du å bli med så kan alle i prinsippet de såfremt de er riktig “skodd” Husk at Vintersykling betyr i praksis sykling på is og snø så sørg for piggdekk når behovet er der.
Løypevalg og traseer vil bli valg ut fra hvem og hvordan sykler som kommer, her kan du komme med både Fatbike & MTB, men da riktig skodd. husk også lys foran/bak da noen av syklingen vil foregå langs trafikkert vei
Vel møtt til ESK Vintersykling
Del:
Skroll til toppen