Informasjon til medlemmer!

  • Flere av våre medlemmer av fått e-post fra Clubbassist om sluttsalg av sykkeltøy fra klubben. Eidsvoll Sykkelklubb (ESK) har avsluttet vårt samarbeid med dem og vi har ikke gjort noen avtale med at de skal selge ut vårt klubbtøy. ESK har inngått avtale med Bioracer Norway AS som er ny leverandør av treningstøy til oss og oppforer medlemmer av klubben til å bestille tøy der.
  • Ellers minner vi om at årsmøte er 18. mars. Sett av dato.
  • Vi har også sendt ut medlemskontingent på Spond. Hvis du ikke har fått varsel om dette anbefaler vi deg å logge deg på Spond enten på nett eller app. Ta kontakt hvis du ikke har fått faktura. Medlemmer som ikke betalte kontingent i fjor ble slettet, men alle er hjertelig velkommen tilbake!

—————————————

Lars Birger Salvesen

Leder Eidsvoll Sykkelklubb

Del:
Skroll til toppen