God Jul og Godt Nytt år til alle våre medlemmer!

Styret i Eidsvoll Sykkelklubb ønsker alle våre medlemmer, sponsorer og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nytt år!

Her er en liten julehilsen fra oss:

2022 ble et år hvor sykkelsporten skulle “reise seg” igjen etter koronaen, flere ritt var på nytt på agendaen og ble gjennomført. Men det er tydelig at korona-perioden har rammet sporten vår hardt, særlig tydelig ble dette på årets Styrkeprøve. Her ble rittet gjennomført, men i forhold til tidligere år så var det lite vakter og logistikk rundt selve rittet. Vi håper 2023 blir et mer normalt år for rittene, som sikrer deltagerne en god opplevelse.

For vår del så måtte vi dessverre avlyse 1814-Rittet, det var med tungt hjerte, men vi satser på å komme sterkere tilbake neste år.

Vår barn og ungdomssatsning har i år virkelig begynt å “bære frukter”, vi har nå en fin stamme med “unge fremadstormende” som er i startgropen i sine karrierer. Noen har begynt å delta på diverse ritt, og har fine resultater å vise til (både på terreng og landevei). Her har klubben noe å være stolte av, vi har lykkes med rekrutering der andre sliter. Jobben blir nå fremover å utvikle tilbudet videre, slik at vi beholder stammen. 

Av andre ting vi har drevet med i år, så er det naturlig å dra frem samarbeidsprosjektet vi har hatt med Frivillighetssentralen og Hope4U, hvor vi søkte og fikk midler til å kjøpe sykler til flyktninger som har kommet til bygda vår. Via vårt gode samarbeid med Intersport så fikk vi 26stk sykler for disse midlene, noe som er veldig bra! Og de første ble delt ut denne høsten, øvrige står fortsatt på lager hos oss og er klare for utdeling til våren. Siste nytt i denne saken er at Lions tok kontakt med Frivillighetssentralen og ønsket å være med på dette prosjektet videre, så de neste syklene som blir delt ut vil også medfølges av lås og hjelm som Lions sponser. For abonnenter av EUB, kan man leser mer her: Link

Vi har i høst laget en kalender for 2023, som vil bli delt ut i diverse postkasser etter hvert. Dette er gratis kalender, så for man en slik i sin postkasse så er det “bare å henge den opp”. Ønsker man å støtte klubben med noen kroner, så er det et vippsnummer på kalenderen, men som sagt dette er helt frivillig. 

Forsiden ser slik ut:

Fordi det er lenge siden vi har gjort noe sosialt så har vi booket Munter på Råholt den 15/2 til en “Årsfest” for våre medlemmer, det vil bli lagt ut en invitasjon snart hvor de som har lyst til å være med må melde seg på og bestille hva man ønsker å spise/drikke. Når man melder seg på, så betaler man også inn en egenandel som dekker den enkeltes måltid og drikke til maten. Mer info kommer om meny og antalls begrensing, vi håper dette blir godt mottatt og at vi ser mange på denne festen.

Årsmøte vil som vanlig bli avholdt i februar, dato er ikke satt ennå, men den vil bli annonsert i god tid før møte skal avholdes. I 2023 så er det flere roller i styret som er på valg, så vi oppfordrer alle som ønsker å bidra om å gi seg til kjenne for styret eller valgkomiteen. Det er et privilegium å sitte i styret i Eidsvoll Sykkelklubb, gode diskusjoner og godt samarbeid gjør at man ikke trenger å frykte det å sitte i et verv.

Stor takk til alle frivillige som har bidratt i år, uten dere så hadde det ikke vært mulig å drive med det vi gjør!

For styret

Thomas Hauglund

Leder Eidsvoll Sykkelklubb

Del:
Skroll til toppen