Mount «Mistberget» Everest

Natt til torsdag den 17 juni skal en av våre medlemmer gjennomføre et vanvittig rekordforsøk som kan få de fleste til å bli litt bleke om nebbet. Og vi i Eidsvoll Sykkelklubb oppfordrer alle til å bli med for å heie denne «litt gale» mannen frem, for gal må man være når man har satt seg et mål om å sykle like mange høydemeter som Mount Everest er. Jo du leste riktig, det er en som skal sykle over 8849 høydemeter og dette skal han gjøre fra Kinnavegen og opp til Hermods Plass. Men for å klare dette må turen opp til Hermods Plass gjøres hele 75 ganger.

For å sette høydemeter litt på kartet så er Birken 1493 høydemeter, Jotunheimen Rundt 4609 høydemeter og Mount «Mistberget» Everest X 75 8849 høydemeter

Og mannen som skal gjøre dette vanvittige sykkelforsøket er ingen ringere enn Kjetil Larsen fra Råholt

Kjetil sier at han elsker å sykle bakker og det stemmer nok siden han alltid er like blid. Ellers så har han imponerende stats på Strava og har gjennomført turen opp til Hermods Plass hele 120 ganger i år. Utover det så sier Strava at han har hatt 181 treningsturer og over 34000 høydemeter totalt. Og med den statistikken så trenger vi vel ikke si noe mer.

 

Vi i Eidsvoll Sykkelklubb ønsker Kjetil lykke til.

For ESK
Tom Alfred Lindstad
Nestleder/Sportslig Leder

Del:
Skroll til toppen