Dugnad i forbindelse med Allidrettsuka 2021

I forbindelse med Allidrettsuka 2021 som ESK skal være med på å arrangere trenger vi noen frivillige som kan bidra denne uken. Vi skal samle 100 barn i barneskolealder og lære dem om sykling, orientering, rulleski med mer. Hele arrangementet styres av Eidsvoll Verks Skiklubb og Eidsvoll O-Lag og ESK er med som samarbeidspartnere. Dette vil bidra som veldig god reklame for oss som sykkelklubb og videre styrke satsningen vi har på barn og ungdom, de er tross alt fremtiden vår. Vi vil også få anledning til å kjøpe inn utstyr til arrangementet som ESK vil ha glede av i flere år fremover.

 

Det vi trenger er frivillige som kan hjelpe til med å lede grupper på 10 og 10 barn gjennom forskjellige aktiviteter, samt bistå med enkel servering, passe på at alle får i seg drikke og ikke minst ha noen trygge voksne rundt seg. Vi har ordnet med instruktører for de forskjellige grenene utøverne skal igjennom så ingen spesiell kompetanse kreves fra dere. Allidrettsuka starter mandag uke 26 og avsluttes med grilling fredag samme uke. Det blir opplegg fra 9-15 hver dag. Alle som kan hjelpe til får selvfølgelig mat, kald drikke og kaffe gjennom de dagene de deltar på.

 

Er du en som kan hjelpe?

Ta kontakt med Pål-Ivar Nebbenes på 916 59 313 eller oppmann-bu@eidsvollsk.no

Del:
Skroll til toppen