Allidrettsuka 2021

Uke 26 går klubbene Eidsvoll sykkelklubb, Eidsvoll O-lag og Eidsvold Værks Skiklub sammen med Gjensidigestiftelsen for å arrangere allidrettsuke på Skistua, Eidsvoll Verk. Tilbudet er for barn fra 1. til 7. klasse (2014 – 2008), og er gratis å være med på.

På allidrettsuka får barna stifte bekjentskap med en rekke ulike
aktiviteter og idretter. Rulleski, sykling, orientering, frisbee-golf, myrfotball og Mesternes mester, er bare noen av de mange idrettsopplevelsene barna vil få denne uken. Barna vil bli delt inn i aldersbestemte grupper, og det spiller ingen rolle om man er nybegynner eller
mer dreven. Her er det plass til alle.

Det vil være to aktivitetsøkter hver dag, med felles lunsj imellom. Lunsjen vil bestå av brødmat og pålegg mandag til torsdag, mens fredag fyrer vi opp grillen. Organiseringen rundt gruppeinndeling og lunsjservering, vil gjøres i henhold til gjeldende smittevernsrestriksjoner.

Påmeldingen gjøres på Eidsvold Værks Skiklub sin hjemmeside: https://www.evs1881.no/paamelding-. Maks antall deltagere er 90 stk, og «førstemann til mølla» gjelder. Detaljert program og gruppeoppsett sendes ut i etterkant av påmeldingsfristen. 

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på nestleder@evs.1881.no

Del:
Skroll til toppen