Aprilsnarr: Eidsvoll Sykkelklubb endrer navn til Team Sky Norge

Over en lengre periode nå vi nytt godt av gode bekjentskaper i det britiske sykkellaget Team Ineos Grenadiers, som før 2020 sesongen het Team Sky.

I mars i år fikk vi et tilbud om å bli et av de norske farmerlagene til Ineos Grenadiers, og etter et kort og intensivt styremøte onsdag kveld har vi valgt å takk ja til dette, og samtidig være underlagt en ny eier.

Vi har ikke bare solgt reklame i Eidsvoll i år – vi har solgt hele Eidsvoll Sykkelklubb.

Klubbmanager Dave Brailsford har personlig ledet forhandlingene på vegne av Team Ineos, men er klar på at man ikke ønsker å blander sammen de sterke varemerkene de har under sin paraply. Dave har derfor bestemt at Eidsvoll Sykkelklubb derfor fra 1.April markedsføres under navnet Team Sky Norge.

«Alt i alt er dette en veldig god avtale for Eidsvoll sykkelklubb, og vi beklager at vi ikke har hatt anledning til fortelle dette til medlemmene før nå» sier Thomas Hauglund, leder i Eidsvoll Sykkelklubb i en kommentar.

«Jeg er fornøyd med det som forhandlingsutvalget, med Tom A Lindstad, Andre Skavhaug og Pål Bednar har fått til. Som en kompensasjon vil hver medlem få utbetalt 1.000,- ved å sende en e-post til kasserer@eidsvollsk.no«

Klubben vil også overta en av bilene til det britiske storlaget. Tom A Lindstad var Tirsdag i Oslo og hentet den ut fra Røhne Selmer. Den blir å se på Råholt de neste ukene.

Det kommer også et større parti med nye sykkeltrøyer, og så snart Intersport åpner blir det utdeling av dem, men du kan forhåndsreservere trøyer på oppmann-la@eidsvollsk.no

 

Til info: dette var årets “aprilsnarr” ifra Eidsvoll Sykkelklubb:-)

Del:
Skroll til toppen