Eidsvoll Sykkelklubb trenger deg!

I Eidsvoll sykkelklubb registerer vi med gru restriksjonene som er i samfunnet i dag, men vi forsøker tenke positivt og at det kommer en normal hverdag etter dette.

I den hverdagen kan vi arrangere sykkelritt. Og da trenger vi din hjelp, populært kalt dugnad. Til å arrangere et sykkelritt trenger vi mange løypevakter og stasjonære vakter som har som oppgave å vise sykelistene riktig vei, eller dirigere trafikk.

Behovet er spesielt stort på stasjonære vakter. Vi ønsker at alt vi gjør er tuftet på sikkerhet, og det er et krav for å få arrangert ritt på veien.

I 2021 vil alle som deltar i regi av Eidsvoll Sykkel ha sin egen egenandelskonto.

Tallene under er kun for eksemplets del og oppmann i de enkelte rittene setter opp de endelige regnestykkene.

«Du skal være med å sykle i 6 timersgruppen fra Lillehammer i år, og Eidsvoll Sykkel ordner med Buss fra Råholt – Lillehammer, en uoffisiell følgebil, og matstasjon på Minnesund hvor både mat og flasker kan byttes.

  • Hvis ditt engasjement i klubben er at «jeg er kun med å sykle» , er din egenandel kr 2000,-
  • Hvis du derimot tar stasjonær vaktkurset og stiller opp på et av våre ritt som vakt/annen funksjonær, blir egenandelen din kun kr 1000,-
  • Hvis du tar stasjonær vaktkurset og stiller opp på to av våre ritt blir egenandelen din kun 500,-

Så sitter du enda på hjemmekontor og har ledig tid – er dette noe du kan begynne med allerede nå.”

Løypevaktkurset er et rent e-læringskurs som er unnagjort på under to timer.  Da kan du vise rytterene vei, men kan ikke dirigere trafikk.

Stasjonærvaktkurset er et kombinert e-læringskurs og et del 2 klasseromskurs.  Dette gir deg mulighet til å dirigere trafikk også. E-læringen må være fullført før du kan ta del 2 klasseromskurset

Vi jobber med å sette opp en seansen med del 2 før påske, men vet ikke helt om smitteverntiltakene vil tillate det.

Link til påmelding :

Stasjonær vakt del 1: Meld på her

Stasjonær vakt del 2 kommer vi med egen link til.

Løypevakt:   Meld på her

Når du har fullført kurs, melder du dette til oppmann Landevei – Stein Brevig, eller til oppmann Terreng – Espen Sandvold.

Del:
Skroll til toppen