Tour of Norway for kids – 24. august 2020

Eidsvoll sykkelklubb var mandag 24/8 vertskap for Tour of Norway for kids. Arrangementet var fullbooket, og 90 unger i alderen «trehjulsykkel»-12år sto på startstreken. Svært gledelig at så mange tok turen til Eidsvoll Verk og bidro til at dette ble en suksess. Eidsvoll Verk skistadion er en glimrende arena å benytte til slike arrangementer, særlig i disse tider med strenge koronatiltak.

De minste klassene syklet en flat runde, de litt eldre tok samme runde men tok en liten sving over brua ved porten til stadion. Mens de eldste syklet en full runde i den lange rulleskiløypen, pluss en runde i den korte løypen (samme som de minste). Var herlig å se gleden i øynene til ungene som deltok, det var ekte idrettsglede!

For oss i Eidsvoll Sykkelklubb så er dette arrangementet en viktig del i arbeidet med å vise oss frem til barn og unge, og vi ønsker alle barn som ønsker å sykle velkommen til vår klubb! Vi tilbyr utlånssykler til de som måtte mangle dette, og har lave medlemsskapsavgifter. Og hvis det er noen foreldre som har lyst til sykle også, så har vi tilbud til de også. Kontakt oss her

Trykk på link under for å se flere bilder:

Billedserie fra Tour of Norway for kids 2020

Del:
Skroll til toppen