Landevegsgruppene 2020 & foredrag av Olaf Tufte 27/11 fra kl 18:30

Vi presenterer Landevegsgruppene for 2020 sammen med foredrag av Olaf Tufte 27/11 kl 18:30
Eidsvoll Sykkelklubb har mange medlemmer og en stor andel av disse sykler landeveg med Styrkeprøven som mål på slutten av sesongen. Men må du sykle Styrkeprøven for å være med? Svaret her er nei, Landevegsgruppene består av hele 6 ulike grupper hvorav den yngste gruppen er med 12-13 åringer med faste treninger hver uke, 3 grupper med tidsmål Lillehammer-Oslo og 2 grupper med tidsmål Trondheim-Oslo. Felles for hele Landevegsgruppa er at vi har plass til alle, også de som kun har lyst til å være med for å trene. Vi presenterer alle gruppene og de ulike målsetningene 27/11 fra kl 18:30
Videre så er vi så heldige å få besøk av selveste Olaf Tufte som skal holde foredrag for oss om: Lag, samhandling, mål, felles mål, Hvordan nå målene samt også verdier og holdninger
Om Olaf Tufte
Olaf Karl Tufte (født 27. april 1976 i Tønsberg)
Norsk roer og bonde. Olaf Tufte er en allsidig idrettsutøver og var aktiv i mange idretter i barneårene og ungdomstiden!
Først når han var 17 år begynte han med roing og ble medlem av Horten Roklubb.
Han viste et uvanlig fysisk talent for roing, og debuterte internasjonalt ett år senere i junior-VM i München i 1994.
Siden den gang har Olaf deltatt i seks Olympiske Leker og gikk av med gull både i Athen 2004 og i Beijing 2008. Han har også vunnet og tatt medaljer i flere verdensmesterskap og har blitt nordisk mester 11 ganger.
Av andre utmerkelser har Olaf blant annet mottatt Aftenpostens gullmedalje, Fearnleys Olympiske Ærespris og Sportsjournalistenes Statuett.
Han har vunnet 71’Nord og deltatt i en rekke TV-programmer.  Allsidig og alternativ trening er viktig for Olaf.
I tillegg til roingen driver Olaf og Kona Aina Tufte Gård i Horten. Her arrangerer de alt fra teambuilding og konferanser til bryllup og andre feiringer.  Olaf har også bygd opp et solid klesmerke, Tufte Wear.
Det vil også bli en aldri så liten overraskelse/overrekkelse etter Olaf Tufte sitt foredrag
Del:
Skroll til toppen