ESK 16 Trondheim DSSP 2020

INFORMASJON OM ESK 16 Trondheim DSSP 2020
30. september ble det avholdt et informasjonsmøte i ESK sitt klubbkontor for Trondheimsgruppen ESK16. På agendaen var presentasjon av alternativer for Styrkeprøven 2020 som ble lagt frem for diskusjon.
Anne-Berit og Britt presenterte følgende alternativer:
1.Samarbeid med Rye15 – tidsmål 15:30
2.Mobilisering av egen gruppe i Eidsvoll. Det ble foreslått tidsmål 16 timer
Alternativene ble presentert og diskusjonen ble startet rundt bordet.
Rye15 satser deltakelse i lagkonkurransen, så 30 stk får være med. Det er gjort et veldig godt forarbeid i Rye, så de har stor interesse og allerede over 30 på listen. Noe som er imponerende i seg selv så tidlig.
Med mange nye tilbud i ESK de siste årene, har vi merket godt nedgangen på antall Trondheimsryttere og spesielt i 2019. Skulle vi jobbe med ei egen gruppe i Eidsvoll, var det helt klart at her måtte det en mobilisering til og en god innsats fra alle.
Det var 17 fremmøtte, og det ble enstemmig vedtatt at ESK16 igjen satser mot ei egen gruppe fra Trondheim i 2020. Et samarbeid med Rye kunne vært vel og bra, men vi ønsker ikke å risikere at ikke alle får plass. I tillegg ble vi enig om at 2020 skal bli det store mobiliseringsåret der vi skal forberede oss til et nytt rekordforsøk i 2021. Rune Helgesen har allerede annonsert at han er villig til å bidra i et nytt rekordforsøk, så her er det bare å mobilisere! Rune drar med seg mye god erfaring sammen med Rye XP, så denne muligheten må vi ikke la gå fra oss!
16 skrev seg på listen for å være med, så utgangspunktet kunne ikke bli bedre (ifølge referenten)
Flere alternativer på hvordan rekruttere flere med seg ble nevnt, og alle ble oppfordret til å gjøre en innsats nå fremover. Vi har alle et ansvar til å få stablet på beina ei stor og god gruppe. Det kan nevnes:
•Samarbeid med mindre klubber. Ta kontakt og presenter vårt mål.
•Kontakt andre bekjente i klubber som kanskje ikke har et tilbud fra Trondheim.
•Kontakt tidligere Trondheimsryttere i ESK som kanskje har hatt noen års pause.
Vi er veldig fornøyd med oppmøte og med at vi nok en gang skal jobbe med ei Eidsvollgruppe.
Ressursgruppen så langt er: Britt, Anne-Berit og Trond. Ta gjerne kontakt om du ønsker å bidra.
Britt T. Lund
Referent
Del:
Skroll til toppen