Bløtt men gøy!

Tirsdag 20. september gikk årets utgave av EM på sykkel av stabelen. Nei, ikke Europamesterskapet – det ble nemlig avholdt i Tsjekkia i sommer, men Eidsvollmesterskapet. Det var bløtt i skogen, men gøy!
Litt glissent deltagertall var det, men dem som deltok fikk en solid treningsøkt i tøffe og utfordrende løyper i Eidsvoll terrengsykkelpark.
Dere som leser dette og ikke er medlem av verken Eidsvoll sykkelklubb eller noen annen sykkelklubb, er hjertelig velkommen til Eidsvollmesterkapet, men i år er det altså for sent. Men alle med terrengsykkel bosatt i Eidsvoll er nemlig “kvalifisert” som deltager i EM på sykkel!
Neste år lover Eidsvoll sykkelklubb, å markedføre Eidsvollmesterskapet mye bedre, slik at alle får det med seg!
Frem til Eidsvollmesterskapet i 2020 kan dere jo kose dere med noen bilder fra årets ritt. Som dere vil se av bildene var det bløtt i skogen, og særlig ved kloppene 100 meter etter start/runding var det tricky…..
Del:
Skroll til toppen