Malorca 2020

Mallorca 2020. Uke 18
Vi har satt av uke 18 til dette og håper at mange blir med og opplever Mallorca fra sykkelsetet.
Hotellet vi bor på heter Helios og vi leier sykkel hos lexberg.no eller tar med sjøl.
Litt info om turen og bookingen
Anbefalt er Helios Hotel, dette er en fint og rimelig hotell og her har du også mulighet til å bestille frokost om morgenen. De har flott middagsbuffe med godt og bredt utvalg.
For de som ikke ønsker å ta med sykkel kan dette leies hos Rune Lexberg (lexberg.no). Rune har nye moderne sykler i alle prisklasser og alt du trenger å ta med er pedaler og selvfølgelig målene (krank/sete & sete/stem) Rune hjelper til å sette opp sykkel slik at den er mest mulig lik den du har hjemme.
Flybilett må du ordne selv. SAS & Norwegian flyr til Mallorca hver dag.
Turene på sykkelen:
Vi organiser turer rundt på Mallorca etter hvor mange vi er og hvor mye vi ønsker å sykle. Her legges det opp til turer fra 6-7 mil og helt opp til 20 mil pr dag alt etter hva som ønskes. I 2019 ble det turene fra ca 8-9 mil og til ca 15-16 mil. Vi lager turer som passer for både de normale og de “raskere” og om du har lyst til å klatre 2000-2500 høydemeter.
vi sykler ca halvveis og tar lunsj og deretter går turen videre med retur til  Promenaden på “afterbike”
Mallorca er et flott sted og kickstarte sesongen og vi har plass til alle, også de som har lyst til å bare være med og ta en liten tur ut på beina eller langs Promenaden med sykkel. eller om du har lyst til å ligge ved bassenget en hel dag.
De fleste av oss reiser ned torsdag eller fredag i uke 17 og hjemreise søndag i uke 18, og lurer du på å være med er det bare å booke (gratis avbestilling på hotellet) NB, blir fort fullt på hotellet! Fly må som regel betales ved bestilling.
Har du spørsmål ta kontakt med Tom Alfred Lindstad, Tor Knutsen eller Tor Olav Trefjord
Linker
Mallorca 2019, bildet er fra Sa Calobra
Del:
Skroll til toppen